0884 562 775

Празниците за децата

31/10/2017
Празниците за децата

Празниците за децата

 

     Има няколко повода в годината, когато мама и татако имат задачата да превърнат обикновения и сив ден във вълшебен за своето мъничко детенце. Дори не е необходимо да измисляте някакви нови занимания всяка година за различните празници и да се чудите как да бъдете оригинални.

     Само на вас ви трябва оригиналност - детето иска обикновената и тардиционна трапеза с всички останали традиции, които съпровождат щастливия повод. Ние възрастните, като че ли, все искаме да надминем себе си и всяка следваща година всичко да е по-добро от предишната. А колко е лесно, ако разсъждавахме като децата си и колко са прави те – няма никакво значение каква ще е обстановката.

     Ако носиш магията и вълшебството на празника и спазиш най-тривиалните и уж скучни неща покрай самия ден, ще имаш най-красивия и незабравим празник. Често дечицата се разглезват по празниците и това е съмсем нормално – цялото внимание, с което са обградени и угаждането на желанията, ги кара отново да повярват, че светът се върти около тях. 

     Би било добре, ако режимът на детето не се разваля, макар и на празничен ден, но всички сме наясно, че това изобщо няма как да се случи. Може би е по-добре да го оставите да празнува, да се чувства щастливо, а режимът ще си го върнете след края на вълшебството. 

Коментари

Няма намерени мнения

Ново мнение

Полезно и забавно