0884 562 775

Комплекти за изписване на новородени

27/06/2017
Комплекти за изписване на новородени

   Комплекти за изписване на новородени

 

        Комплектите за изписване на новородено много улесняват родителите, приятелите, бабите и дядовците. В зависимост от това кога е родено бебето, можете да изберете различни комплекти. Най-общо комплектът за новородени включва камизолка, ританки, шапка, ръкавички, лигавниче, понякога гащеризонче, блузка или пък жилетка. 

        В зависимост от сезона, можете да изберете комплектите с тънки памучни дрехи и тънка пелена, а ако бебчето е родено през по-студените есенни и  зимни месеци – съответно плътни дрешки и по-дебела пелена. Има комплекти, които съдържат само дрехи и такива, които вкючват и пелена. Всичко за това какво съдържа комплекта можете да прочетете на опаковката на продукта. Ако бебчето е зимно, можете да изберете одеалце вместо пелена, така родителите ще могат да завият добре краченцата и ръчичките му, когато излизат от болницата. Освен това одеалцето е нещо, което ще можете да използвате дълго време след раждането на бебо, така че в никакъв случай не е излишна покупка. 

        Така или иначе, най-близките ви хора ще искат да ви купят подарък за раждането на съкровището ви – вие спокойно можете да си поръчате одеалце, а комплект дрешки да си купите отделно. Ако не знаете на коя марка да се доверите, разгледайте детски онлайн магазин slonbalonbg.com преди да се е появило бебчето и изберете това, което сметнете за необходимо. Улеснение за вас ще бъде, че покупката ще ви бъде доставена направо на адрес и за вас, като майка в напреднала бременност, няма да бъде необходимо да обикаляте магазини. 

 

Коментари

Няма намерени мнения

Ново мнение

Полезно и забавно