0884 562 775

Детето и Нова година

31/12/2017
Детето и Нова година

Детето и Нова Година

 

    Ужасно напрегнатото ни ежедневие понякога ни принуждава да забравим за хубавите моменти и празниците, които предстоят и които могат да направят усмихнат и положителен денят ни. За щастие, децата не забравят такива неща. Всеки повод, на който може да се очакват много игри и подаръци и на който всичко е позволено, се помни и се чака с истинско нетръпение от малчуганите. 

    Има обаче един празник, който е доста голямо предизвикателство за мъничетата – посрещането на Нова година. Както знаем, всички дечица си имат режим и си лягат доста по-рано, а тук от тях се очаква да останат поне до полунощ. Не, че е здължително, но мисълта на детето, че може да „изпусне” нещо от партито, веднага го ободрява.

    Ако пък имате бебче – не е много сигурно как ще завърши вечерта – шансът да се държи добре и да „разведри” обстановката с медения си глас са равни. Знаете добре, че когато детето е с повечко хора, показва целия си арсенал от номера. Сами разбирате, че заведението не е най-добрият избор. Всъщност за вашето съкровище мястото няма значение – то би могло да си прекара добре навсякъде, стига да издържи до полунощ. Един хубав следобеден сън и това няма да е толкова невъзможно. 

Коментари

Няма намерени мнения

Ново мнение

Полезно и забавно