0884 562 775

Политика на Поверителност

ФИРМА “ТРЕЙДМАКС КЪМПАНИ” ООД Е РЕГИСТРИРАНА КАТО ОПЕРАТОР НА ЛИЧНИ ДАННИ ПО ЗАКОН ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ.

  • * Никога, без Ваше съгласие няма да използваме неправомерно вашата лична информация.
  • * Никога, без Ваше съгласие няма да предадем вашите данни за контакт или личната ви информация на трети страни, освен ако това не се изисква от закона.
  • * Никога няма да ви изпращаме нежелани съобщения по електронната поща, за които не сте се абонирали, с изключение на важни съобщения за вашата покупка.
  • * По всяко време ще имате възможност бързо и лесно да прекратите абонамента си за получаване на електронни съобщения от нас.

 
НАШАТА ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ ПОДРОБНО

Изявление за политиката за поверителност на “ТРЕЙДМАКС КЪМПАНИ” ООД

Защитата на личните данни на нашите потребители е важна грижа за нашата компания. Всички дейности на “ТРЕЙДМАКС КЪМПАНИ” ООД в Интернет са в съответствие с европейските нормативни актове (Директива 95/46/ЕС, 2002/58/ЕС на ЕС и Договорни конвенции ETS 108, ETS 181, ETS 185, ETS 189) и нормативните актове на държавите в Централна и Източна Европа. Политиката за поверителност определя как да се отнасяме с информацията, която “ТРЕЙДМАКС КЪМПАНИ” ООД събира от вас при посещенията ви в този сайт.


Събиране и обработка на лични данни

Личните данни са информация, която служи за вашата идентификация, т.е. име, адрес, електронен или пощенски адрес. “ТРЕЙДМАКС КЪМПАНИ” ООД не събира лични данни от вас, освен ако вие не ги предоставите в специални случаи, например когато поръчвате продукти или се абонирате за информационни бюлетини.


Използване и съхраняване на личните данни

ТРЕЙДМАКС КЪМПАНИ” ООД може да използва личните ви данни за: целите на техническото управление на сайта, за да ви предостави достъп до специална информация, за обща комуникация с вас или при осъществяване на продажба от разстояние на продукт предлаган от “ТРЕЙДМАКС КЪМПАНИ” ООД. Служителите на “ТРЕЙДМАКС КЪМПАНИ” ООД са длъжни да опазват поверителността на вашите данни и да спазват споразумение за разкриване на поверителна информация.


Защита на личните данни

1. В електронен магазин SlonBalonBg.com потребителите се разделят на нерегистрирани потребители (гости) и регистрирани потребители.

Регистрираните потребители доброволно предоставят своите лични данни при регистрация в сайта.

2. Съобразно ЗЗЛД, регистрираните потребители имат право на достъп и промяна на личните си данни, както и да изискат от SlonBalonBg.com да бъде закрит техният потребителски профил.

3. SlonBalonBg.com има право да изпраща рекламни съобщения под формата на електронен бюлетин (newsletter) на посочения при регистрация e-mail адрес от регистрираните потребители. Регистрираните потребители имат право да се отпишат доброволно от получаване на рекламни съобщения, като за целта кликнат на линк, който се намира на някой от получените от тях електронни бюлетини.

4. SlonBalonBg.com няма да предоставя личните данни на регистрираните потребители на трети лица за рекламни и промоционални цели, както и по други причини, освен ако не бъдат изискани от служби, свързани със законодателството на Република България.

5. В случай на неспазване на условията за ползване на онлайн магазин SlonBalonBg.com и нарушаване на етикета, администраторите на SlonBalonBg.com имат правото да ограничат достъпа до онлайн магазина на нарушителите.

6. SlonBalonBg.com запазва правото си да променя настоящита политика на личните данни по всяко време, без предварително известие, като изменената политика на личните данни ще бъде публикувана на настоящата страница. Моля, проверявайте редовно раздела за нашата политика за защита на личните данни.

7. SlonBalonBg.com съхранява cookies и log файлове с цел персонализиране и подобряване на услугите си.

8. SlonBalonBg.com използва инструмента Google Analytics, за да отчита посещенията в уеб сайт и поведението на потребителите.

9. Ние не носим никаква отговорност за щети, възникнали от неверни или непълни данни, предоставени от вас.

10. Тази Политика за защита на личните данни има за цел да Ви информира за използването на личните Ви данни, които се събират, когато посещавате нашия електронен магазин.

11. Нашият електронен магазин може да съдържа връзки към други уебсайтове или Вие може да сте стигнали до нашия електронен магазин чрез връзки от друг уебсайт. Трябва да знаете, че ние не носим отговорност за политиките и практиките за защита на личните данни на други уебсайтове. Подобно съдържание се регулира от техните условия за ползване и от всички други указания и информация за личните данни, които техните уебсайтове предоставят.

12. При своята регистрация Вие се задължавате да предоставите точна, вярна и пълна информация за себе си, както и да я подновявате своевременно така, че да я запазвате точна, вярна и пълна. При невярна, неточна и/или непълна информация, Вие заявявате, че сте напълно отговорен.

13. Веднъж регистрирани, Вие имате възможност по всяко време да разглеждате и променяте информацията попълнена при регистрацията.
14. Чрез регистрационната форма събираме следния тип информация:
*персонална: електронна поща, парола за достъп до сайта, Име Фамилия, Пол, Телефон, Държава, Град, адрес и пощенски код.
*неперсонална: браузърът който ползвате, URL и др.

15. Съгласявате се част от информацията да бъде използвана от SlonBalonBg.com за връзка и комуникация по телефон, поща или електронна поща.

16. Вие сте отговорен за поддържането на кофиденциалност на Вашето потребителско име и парола и за всички действия, произтичащи от вашата регистрация.


Свобода на избора

Вие контролирате информацията, която предоставяте на “ТРЕЙДМАКС КЪМПАНИ” ООД. Ако обаче изберете да не споделите тази информация с “ТРЕЙДМАКС КЪМПАНИ” ООД, имайте предвид, че е възможно да нямате достъп до някои области на сайта.


Автоматично записвана информация

Когато осъществявате достъп до Интернет сайта на “ТРЕЙДМАКС КЪМПАНИ” ООД, автоматично (не като част от регистрацията) се записват някои общи не лични данни (използван Интернет браузър, брой посещения, средно прекарано време в сайта, разгледани страници). Тази информация се използва, за да преценим доколко е привлекателен нашият сайт и да подобрим съдържанието и функционалността му. Вашите данни не се обработват повече, нито се предават на трети страни.


Сигурност

ТРЕЙДМАКС КЪМПАНИ” ООД отдава голямо значение на осигуряването на сигурността на личните ви данни. Вашите данни се защитават съвестно от загуба, унищожение, изопачаване/фалшификация, манипулация и неправомерен достъп или неправомерно разкриване.


Непълнолетни лица

ТРЕЙДМАКС КЪМПАНИ” ООД съветва всички родители и настойници да обучават децата си на безопасност и отговорност при предоставяне на лични данни в Интернет. Непълнолетните не трябва да предават лични данни на сайта на магазин “Слон Балон” без разрешението на своите родители или настойници. “ТРЕЙДМАКС КЪМПАНИ” ООД никога няма да събира лични данни, ако знае, че са на непълнолетни лица, нито ще ги използва по някакъв начин или разкрива на трети страни без разрешение.


Уведомление за промени

Всички промени на нашата политика за защита на личните данни ще бъдат оповестявани в изявлението за поверителност, на главната страница и на други места, каквито сметнем