0884 562 775

Cybex

http://cybex-online.com/en

CYBEX предлага седалки за автомобили, бебешки колички и колички, които не само са безопасни, но и се адаптират напълно към градския начин на живот.

В основата на марката и нейното разработване на продукти стои CYBEX D.S.F.Принцип на иновациите: комбинация от уникален дизайн, ненадмината сигурност и качество и интелигентна функционалност. Тази тристепенна стратегия е довела не само до разработването на надграждавани и иновативни седалки за кола като обърната обратно на посоката на движение Syrona, но и на не по - малко от девет награди Red Dot Design Awards.

Винаги поставяйки под въпрос статуквото и без страх от предизвикателства, CYBEX не само стана лидер в безопасността на децата, но се възприема като иновативен начин на живот и модна марка. Със своя свеж подход CYBEX проектира продукти за родители, като същевременно поставя под въпрос границите разделящи безопасността, дизайна и функционалността.

В началото на 2014г. германската компания CYBEX се слива с Goodbaby International Holdings Limited - в последните години лидер в продуктите за деца със седалище в Китай. С опит от над 25 години в научноизследователска и развойна дейност, проектиране и тестване и собствени производствени мощности, Goodbaby определя световните стандарти за безопасност, иновации, дизайн и производство.