0884 562 775

CAM

CAM

http://www.camspa.it/

СТРАСТТА, ВЪОБРАЖЕНИЕТО И КРЕАТИВНОСТТА ЛЕЖАТ В ОСНОВАТА НА НАШЕТО СЕМЕЙСТВО.
И ТОВА ВЕЧЕ ПОВЕЧЕ ОТ 40 ГОДИНИ.

Основана през 1969 год. като резултат от предприемчивостта и таланта на братята Ро - Франко, Алдо и Марио, фирма CAM започна като семеен бизнес, за да се превърне в една от най-големите компании в сферата на бебешки продукти. Една история за успеха, постиган ден след ден, гледайки на света през детските очи. Защото света на детето е преди всичко място, където се сбъдват мечтите. Място, където благодарение на общия си ангажимент, семейството се превръща в истински отбор, сплотен от необикновената страст, посветена на предоставяне на невероятни продукти за майки и деца от целия свят. Тази философия превръща всички желания на майки, татковци и деца в творчески идеи и мултифункционални продукти, за удобството, комфорта и безопасността на всички нас в ежедневието. С тази концепция, ние винаги залагаме на високото качество и подържаме философията "Произведено в Италия".

Фирмата е специализирана в производството на детски колички, столове за хранене, подложки за повиване, шезлонги и обезопасителни столчета за автомобил. 

Продуктите на CAM са добре познати и високо ценени в много държави по света, поради своя индивидуален дизайн, стил и начин на производство, внедряващ авангардни технологии задоволяващи и най-претенциозните клиенти. Това се постига с непрекъснатата модернизация и внедряване на иновационни технологии в производството на всеки продукт. Резултатите от тази дейност са редица патенти и международни награди в Азия, Европа и Америка. Последният пример е създадената и патентована система на CAM за бърз монтаж и демонтаж на различните елементи на комбинираните колички, само с едно натискане на стараничния бутон. Производството на почти всички елементи в Италия, осигурява голяма гъвкавост при удоволетворяването на клиентите и гарантира безкомпромисното качество на всеки детайл.

Намаление
- 30%
Намаление
- 30%